Effaclar Duo (+) a pattanások kezelésére - Megújult!

A pattanások korrigálása és újbóli kialakulásuk megelőzése. Látványos javulás már akár 12 órán belül. A kamaszok 80%-a, a felnőttek pedig 40%-a szenved az aknétól, amely érzelmileg különösen megterhelő lehet. A pattanások ugyanis nem csak a külső megjelenést, de az életminőséget is hátrányosan befolyásolhatják.

Az aknés bőrtől szenvedők gyakran gyenge önértékeléssel rendelkeznek, mert szégyellik problémájukat. Ezért olyan megoldást keresnek, amely nem csak átmenetileg szünteti meg a bőrhibákat és a foltosodást, de megakadályozza azok visszatérését is. A La Roche-Posay Effaclar Duo (+) arckrém erre a problémára nyújt szakértő megoldást. Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított formulája akár már 12 órán belül látványos javulást eredményez, eközben pedig a bőrhibák újbóli kialakulásának lehetőségét is csökkenti.

Egyedülálló microbium szakértelem
A La Roche-Posay bőrgyógyászaival együttműködve több éve tanulmányozza a bőr mikrobiomot - amely a bőrfelszínen élő mikroorganizmusok összessége -,  hogy megőrizze annak egészségét. Bár ezt a szakértelemet elsődlegesen olyan betegségek kezelésére fejlesztették ki, mint a pikkelysömör és az atópiás dermatitisz, a mikrobiológiai kutatásoknak köszönhetően a márka egy új és izgalmas áttörést tárt fel a pattanáskezelés stratégiájában is.

Aqua Posae Filiformis + Mannóz
Az APF egy természetes probiotikum, amely a „bőrbarát” baktériumok ellátásáról gondoskodik a kiegyensúlyozott mikrobiom érdekében. A mannóz nevű cukormolekulával együtt segít a bőrfelszíni gyulladásokért felelős staphylococcus túlszaporulat csökkentésében, erősíti a bőr természetes immunitását és szabályozza a bőrben lévő gyulladások szintjét.

Procerad™
Akadályozza a gyulladások utáni hiperpigmentációt (a pattanások után ottmaradó foltokat).

LHA + Szalicilsav
Mikro-hámlasztás irritáció nélkül. 

Niacinamide
Gyulladáscsökkentő hatású. 

Klinikailag bizonyított hatékonyság és tolerancia 13 000 egyén esetében:
 -56%-kal kevesebb gyulladás
- 46%-kal kevesebb visszatérő elváltozás
- 42%-kal kevesebb hiperpigmentáció

12 óra eltelével a bőr egységesebb, puhább, a pirosság látványosan csökken.
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem komedogén.

 

Kapcsolódó termékek

LA ROCHE-POSAY#Effaclar Duo (+) Korrekciós bőrápoló bőrhibák és eltömődött pórusok ellen 40 ml

LA ROCHE-POSAY
Effaclar Duo (+) Korrekciós bőrápoló bőrhibák és eltömődött pórusok ellen 40 ml

Ár: 4.717 Ft

2022 © Grandpatika.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...