Hogyan oszlasd el a korrektort?

A korrektorok tökéletes eszközei a bőrhibák elfedésének, legyen szó akár egyenetlenségekről vagy piros foltokról. Az erős fedésű korrektorokat ugyanakkor nehéz lehet megfelelően eloszlatnunk a bőrön. Mi is hát a korrektor egyenletes eloszlatásának titka? Fontos, hogy mindig krémes állagú, stiftes kiszerelésű korrektort válasszunk, mely szinte azonnal a bőrbe olvad!

Korrektorokat találhatunk stiftes, krémes, folyékony formában, illetve ceruzás kiszerelésben egyaránt. Ahhoz, hogy Ön a bőrének legmegfelelőbb terméket választhassa ki, két lényeges tulajdonságot szükséges figyelembe vennie: az adott termék textúráját és fedésének erősségét. Az időnként felbukkanó pattanások és foltok elfedésére sokan a könnyedebb, vékonyabb fedésű korrektorokat részesítik előnyben, ezek azonban hajlamosak gyorsabban lekopni. Az erős fedésű korrektorokat ugyanakkor nehezebb lehet eloszlatnunk a bőrön, hiszen állaguk sűrűbb könnyű fedésű társaikénál.

A Vichy ezért alkotta meg a Dermablend termékcsalád megújult összetételű korrektor stiftjét, amelynek kialakítása egyszerre teszi lehetővé a maximális fedést és a könnyű, gyors eloszlatást. Formulája szinte azonnal a bőrbe olvad és akár 16 órán át tartó makulátlan fedést biztosít. Nem ül meg a kisebb ráncokban és nem is csomósodik össze.

Hogyan oszlassuk el a korrektort a szemünk körül?
A szemek alatt megjelenő sötét karikák és szarkalábak sok nő számára bosszúságot okoznak. Mivel a szem alatti bőr arcunk egyik legvékonyabbik és így legérzékenyebbik része, nagyon fontos, hogy a korrektort finoman, kíméletesen vigyük fel erre a területre. A Dermablend korrektor stift méhviasszal dúsított összetétele segíti a korrektor bőrön való egyenletes, könnyed eloszlatását. Hipoallergén formulája allantoinban gazdag, mely bőrnyugtató hatásáról ismert, sőt, a bőr kipirosodásával is sikeresen veszi fel a harcot.

Pattanások és kipirosodás - Hogyan fedjük el?
A pattanások, foltok és egyéb bőrhibák esetében érdemes a korrektort ujjunk helyett ecsettel felvinni! Így pontosabb, precízebb fedést biztosíthatunk a kényesebb területeken. Az egyenetlen bőrtónus és nagyobb foltok ellen pedig vigyük fel gyűrűsujjunkkal a korrektort, így elkerülhetjük a nehézkes eloszlatást és az esetleges maszkos hatást. Az erős fedésű és könnyen eloszlatható állagú Dermablend korrektor stiftet magabiztosan és hatékonyan alkalmazhatjuk hegek, piros bőrfelületek, egyenetlen bőrtónus és egyéb bőrhibák elfedéséhez.

Kapcsolódó termékek

VICHY#Dermablend Fixáló púder (28 g)

VICHY
Dermablend Fixáló púder (28 g)

Ár: 5.915 Ft

VICHY#Dermablend Korrekciós alapozó fluid 05 Porcelan (30 ml)

VICHY
Dermablend Korrekciós alapozó fluid 05 Porcelan (30 ml)

Ár: 6.220 Ft

VICHY#Dermablend Korrekciós alapozó fluid 15 Opal (30 ml)

VICHY
Dermablend Korrekciós alapozó fluid 15 Opal (30 ml)

Ár: 6.220 Ft

VICHY#Dermablend Korrekciós alapozó fluid 25 Nude (30 ml)

VICHY
Dermablend Korrekciós alapozó fluid 25 Nude (30 ml)

Ár: 6.220 Ft

VICHY#Dermablend Korrekciós alapozó fluid 35 Sand (30 ml)

VICHY
Dermablend Korrekciós alapozó fluid 35 Sand (30 ml)

Ár: 6.220 Ft

Kapcsolódó cikkek

Hogyan alapozzuk a pattanásokra hajlamos bőrt?

Hogyan alapozzuk a pattanásokra hajlamos bőrt?

2022 © Grandpatika.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...