Lipikar AP+ Önnek és babájának

A Lipikar termékcsalád több mint 25 éves bőrgyógyászati tapasztalattal és klinikai kutatómunkával a háta mögött most a legérzékenyebb bőrűek, a kisbabák számára is ápolást tud nyújtani.

A Lipikar Syndet AP+ kímélő krémtusfürdő és a Lipikar Baume AP+ lipidpótló testápoló balzsam most először klinikailag bizonyítottan teljes biztonsággal alkalmazható akár újszülött babák bőrén is.  Alkalmazásuk az élet első 3 hetében az atópiás dermatitisz (ekcéma) kialakulásának relatív kockázatát akár 50%-kal csökkentheti.

Tisztálkodás: Lipikar Syndet AP+
Krémtusfürdő a babák, gyerekek és felnőttek nagyon száraz bőrére.
Shea vajjal, niacinamiddal és a La Roche-Posay exkluzív, szabadalmazott hatóanyagával, az atópiás ekcémára hajlamos bőrt ápoló Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított extra kímélő krémtusfürdő. Rendkívül finom textúrájú, szappan- és illatanyagmentes mosakodó, amely a zuhanyzást és fürdőzést is különleges élménnyé varázsolja. Csillapítja az irritációt, a viszketést és hatékonyan hidratálja a bőrt, miközben fokozza annak védelmét. Az Aqua Posae Filiformis prebiotikum szabadalmazott hatóanyagot tartalmazó formula támogatja a bőr felszínén található mikroorganizmusok sokféleségét és egyensúlyát.

Ápolás: Lipikar Baume AP+
Lipidpótló testápoló balzsam a puha és ápolt bababőrért.
A Syndet AP+ -hoz hasonlóan a szabadalmaztatott Aqua Posae Filiformis hatóanyag segítségével gondoskodik a bőr külső és belső védelméről: Óvja és stabilizálja a mikrobiom egyensúlyát és a bőr barriert. Formulája niacinamidban és shea vajban (20%) gazdag. Minimális számú összetevővel kifejlesztve a hatékonyság, kíméletesség és biztonság érdekében. Illatanyagmentes. Gyorsan beszívódik, hogy megkönnyítse a mindennapi használatot. Textúrája nem zsíros, nem hagy ragacsos érzetet maga után.

Újszülöttek bőrén is klinikailag bizonyított tolerancia
Bőrgyógyászati és gyermekgyógyászati felügyelet mellett 40 újszülöttön (1 hónapos korig) 4 hetes vizsgálattal, termékenként külön-külön, napi legalább egyszeri alkalmazással testen és arcon.

Kapcsolódó termékek

LA ROCHE-POSAY#Lipikar Syndet AP+ Lipidpótló krém-tusfürdő 400 ml

LA ROCHE-POSAY
Lipikar Syndet AP+ Lipidpótló krém-tusfürdő 400 ml

Ár: 4.717 Ft

LA ROCHE-POSAY#Lipikar AP+ Stift 15 ml

LA ROCHE-POSAY
Lipikar AP+ Stift 15 ml

Ár: 3.909 Ft

Kapcsolódó cikkek

Az atópia (atópiás ekcéma, atópiás dermatitisz) fogalma

Az atópia (atópiás ekcéma, atópiás dermatitisz) fogalma

Puha és selymes bőr télen is

Puha és selymes bőr télen is

2022 © Grandpatika.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...