VICHY Dercos Micro Peel korpásodás elleni radírozó hatású sampon

Lelapuló, zsíros haj, viszkető, korpás fejbőr kezelésére kifejlesztett innovatív készítmény. Koncentrált hatóanyagtartalmának, valamint a sárgabarackmag-őrleményből készült mikroszemcsék peelingező hatásának köszönhetően már 1 alkalmazást követőn a haj tartása javul, a kínzó viszketés, korpásodás jelentősen csökken. A kristályszemcsés zöld textúra kellemes illatú, frissítő habbá alakul, így a páciensek jól tolerálják a sampon használatát. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén.

Milyen összetevőket, hatóanyagokat tartalmaz a sampon?
Octopirox:  egyedülálló peeling-hatást fejt ki.
Szalicilsav, LHA, niacinamid, sárgabarackmag-őrlemény:   hámlasztó, tisztító és viszketéscsillapító hatású. A fejbőr hámlását normalizálja.
Glicerin: a fejbőrt hidratálja.                                                                                   
PP-vitamin: megerősíti a rostokat.
Kondicionáló polimerek: a hajkorona volumenét növeli, gátolja a hajszálak lelapulását. A haj puha, fényes és könnyen formázható lesz.
 
Milyen fejbőrproblémák esetén javasolt a VICHY Dercos Micro Peel sampon használata?
Zsíros, korpás, illetve lemezesen hámló (pikkelysömör, súlyos seborrhoea, atopias dermatitis) fejbőrű pácienseknek javasolt a sampon használata önmagában, vagy súlyos tünetek esetén bőrgyógyászati egyéb kezelés kiegészítőjeként. A hajszálakon és a fejbőrön lerakódott korpa esetén már 1 hét intenzív kezelést követően jelentős javulás, illetve teljes tünetmentesség érhető el. Fejbőrön történt műtéteket (traumás sérülés, sebészi kimetszés, hajbeültetés) követően keletkezett pörkök, sebek, felrakódások letisztítását megkönnyíti.
 
Hogyan használjuk a sampont?
2-3 perc hatóidő után alaposan le kell öblíteni a hajat. A VICHY Dercos Micro Peel sampon kúraszerűen alkalmazható. Maximum 4 hét intenzív kezelést követően javasolt rendszeres hajmosásra a VICHY sensirine tartalmú, nyugtató sampont használni, és csak szükség esetén hetente vagy kéthetente 1x-2x használni a peelingező sampont. Erős hatóanyagainak köszönhetően intenzíven tisztítja a fejbőrt, azonban folyamatos használat mellett a fejbőrt kiszáríthatja.
 
Dr. Vas Krisztina
Bőrgyógyász

Kapcsolódó termékek

VICHY#Dercos Nyugtató hatású sampon érzékeny fejbőrre normál vagy zsíros hajra 200 ml

VICHY
Dercos Nyugtató hatású sampon érzékeny fejbőrre normál vagy zsíros hajra 200 ml

Ár: 4.317 Ft

2022 © Grandpatika.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...